KROPSLIG FØDSELSFORBEREDELSE

Ingen fødsler er ens og det kan for de fleste være grænseoverskridende eller angstprovokerende,
at skulle turde slippe kontrollen og lade kroppen arbejde.

Den fødselsforberedelse jeg tilbyder, giver dig mulighed for, at forberede din krop og dit sind bedstmuligt på den forestående fødsel og tiden lige efter. Undervisningen skal ses som et supplement til den fødselsforberedelse, du modtager gennem dit kommunale tilbud.

Her hos Rhea Care tilbyder jeg både undervisning på hold og forløb for dig og din partner. Fælles for dem begge er at det er 8 timers undervisning fordelt over 4 gange. 

Du/I vil lære:
  • 3. trimester og forebyggelse: Den første gang vil vi have fokus på den sidste del af din graviditet. Derfor vil vi arbejde med hvordan du afhjælper graviditetsgener og booster din produktion af oxytocin. Derudover vil vi komme til at arbejde med forebyggelse af bristninger.
  • Fødslens 1. fase: Denne gang vil vi arbejde os kropsligt igennem fødslens første fase -udvidelsesfasen. Du vil her få konkrete redskaber til håndtering og lindring af smerte.
  • Fødslens 2. og 3. fase: Denne gang vil vi arbejde os kropsligt igennem uddrivelses- og efterbyrdsfasen, de sidste to faser af fødslen. Vi vil specielt have fokus på brug af åndedræt og fødestillinger, men vi vil også tage en snak omkring efterfødselsbearbejdelse.
  • 4. trimester og ammestart: Den sidste gang vil vi have fokus på tiden lige efter fødslen, post partum eller 4. trimester. Du vil få viden og øvelse til at passe på din nye krop, herunder hvordan du hjælper den bedst muligt i dens restitueringsarbejde. Vi vil snakke om etablering af amning, tilknytning samt din og din partners forventninger til den første tid som forældre.


HOLDFORLØB HOS AOF

Kom på et holdforløb med andre ligestillede kvinder, altså kvinder , der lige som dig, snart står overfor en fødsel og titlen som mor.

Hvornår du har termin, i forhold til undervisningen, er underordnet. Det vigtigste er, at det giver mening for dig! 

Det vil være et lille intimt hold med max 8 deltagere, og jeg vil indbyde til nærvær og fortrolighed i en
tryg og hjertevarm sfære.

Holdet udbydes gennem og hos AOF og bookes også derigennem.

 
Aktuelle hold:
Ingen aktuelle hold lige nu.


FORLØB FOR DIG OG DIN PARTNER

Dette forløb er KUN for dig og din partner, der vil altså ikke være andre en jer to. Derfor vil der også være mulighed for, at komme med specifikke ønsker til undervisning, og jeg vil gøre mit bedste for at efterkomme dem! For det er vigtigt for mig, at I føler jer klædt godt på til fødslen, og den første tid lige efter, så I har de bedste forudsætninger for, at støtte hinanden i denne nye proces og rolle som I står i.
Når I vælger dette forløb vil undervisningen finde sted i min lille hjemmeklinik i Kristrup. Her vil jeg indbyde til nærvær og fortrolighed i en tryg og hjertevarm sfære.

Det er muligt at modtage undervisning fra kl. 19-21, dette forløb skal dog foregå hjemme hos jer selv, hvor jeg kommer ud til jer. Hvis dette har interesse så send mig en mail, så finder vi dagene for forløbet sammen.

(Vær OBS på, at der her vil være kørselstillæg
- læs vilkår for kørsel under prisoversigten)

Mulige tider: 

Tirsdag eftermiddag
kl. 14.00-16.00:

December: 30., 7., 14. & 21.
Januar: 3., 11., 18. & 25. 


Se priserne og vilkår for kørsel ved at gå til prisoversigt