VIKLE FOR BEGYNDERE

Der findes mange fordele ved at bære sit barn. Du skaber ikke kun tryghed og nærvær for din baby, men det styrker også dets primær sanser. I vikle stimulerer du barnets balance og motorik når du og det bevæger sig.

Jeg vil give dig basis viden omkring strækvikle og/eller fastvikle, hvor du vil blive guidet i størrelse, materiale og tykkelse. Vi vil øve simple frontbindinger og snakke om ergonomi og sikkerhed.


Dette udbydes som privatundervisning og du skal derfor booke en aftale. Du behøver ikke at have anskaffet dig en vikle, jeg har lidt forskellige vikler, som du har mulighed for at prøve. Hvis du allerede har købt en vikle, anbefaler jeg dig at bruge den, for at blive fortrolig med den! Jeg har også to søde "drenge", som du kan øve dig på, indtil du føler dig tryg i at prøve med din egen baby, eller hvis h*n sover.

'Vikle for begyndere' udbydes som en enkelt lektion og har en varighed på 2 timer.


ENEUNDERVISNING

Dette kan både foregå hjemme hos dig selv, online eller i min lille hjemmeklinik. 


WORKSHOP

Max 8 deltagere og I skal selv kunne stille et lokale til rådighed.


ONLINE WORKSHOP

Kom på et 1 times online kursus i vikle for begyndere. Du vil efter tilmelding blive inviteret til en lukket facebookgruppe, hvor du vil kunne dele erfaringer, frustationer og succeser med andre nye viklemødre/fædre.
Derudover vil du modtage et link til workshoppen.


Aktuelle datoer:

Der er ingen aktuelle datoer lige nu.


Se priserne og vilkår for kørsel ved at gå til prisoversigt