Tusind tak fordi I tager jer tid til at sende mig et par ord.
Det betyder rigtig meget for mig!


Din fortælling vil publiceres anonymt, hvor dit navn kun nævnes hvis det ønskes!


Kirsten, havde en vigtig rolle i fødslen af mit andet barn. Efter en svær første fødsel, havde jeg brug for at få tilliden til min krop tilbage. Kropslig fødselsforberedelse hos RheaCare gav mig redskaber til at mestre veerne og føle mig hjemme i min egen krop undervejs, så jeg fik den fødsel uden indgreb og smertestillende som jeg drømte om!
Kirsten er nærværende, varm og fagligt dygtig. Hun har mine varmeste anbefalinger!

Lea. 
(25. april 2022)


Jeg fik en fantastisk psykomotorisk terapi hos Rhea Care i onsdags, hvor jeg fik genskabt forbindelsen til min krop, som jeg ikke kunne mærke. (fra IG story).


Der er varme i mine hænder og fødder. Og jeg mærker ro og træthed i min krop. Tak....

… Min krop er endnu mere rolig i dag og kan virkelig mærke den igen. 

Anonym.
(26. marts 2022)

"Jeg havde fornøjelsen af Kirsten til en snak om ammeforberedelse, i slutningen af min graviditet. Jeg var lidt nervøs for hvordan amningen med lillesøster ville komme til at gå, da jeg havde et kompliceret ammeforløb med mig fra storebror. Derfor talte vi først om mit tidligere ammeforløb. Herefter begyndte Kirsten at fortælle og dele af sin viden om amning, og hvordan vi kunne få amningen til at lykkes denne gang. Her talte vi bl.a. om sutteteknik, ammestillinger og de fem ammeråd. Efter hendes besøg følte jeg mig klædt godt på med fornyet viden ovenpå en meget behagelig vejledning og samtale! Og tilmed har Kirsten skræddersyet en ammeplan netop til mig. 

Jeg kan kun give Kirsten mine varmeste anbefalinger."

Camilla.             
(9. august 2021)

"Mit ammeforløb har været fyldt med problematikker, men efter ammevejledning hos Kirsten har jeg fået troen på at amning sagtens kan lykkes.
Min datter har siden Kirstens besøg taget på som aldrig før og jeg hviler mere i, at jeg gør det rigtige.
Kirsten er hjertevarm og grundig og har efterfølgende været tilgængelig i forhold til sparring og gode råd til at afhjælpe de problematikker vi oplevede hos vores datter, der gylper meget. Kirsten var forberedt og foreslog ammestillinger der kunne afprøves for at afhjælpe dette.
Jeg vil til enhver tid anbefale Kirsten og Rhea Care, og glæder mig til at skulle på vikle kursus hos hende."

Nina.
(10. juni 2021)

"Med en krop i forandring og en voksende mave, så var det så dejligt at få behandling hos Kirsten fra RHEA CARE. Der var plads til både glæde, bekymring og ikke mindst afspænding. Jeg var let som en fugl, samtid med at være mere samlet end jeg har været længe, da jeg gik derfra. 
Tusind tak for en dejlig behandling. Jeg vil klart anbefale Kirsten, hvis du som jeg vil gøre noget godt for dig selv."

Anne.                
(18. april 2021)

"I dag har jeg fået en rigtig god og grundig hjælp til at komme igang med at bruge fastvikle. Jeg havde egentlig givet op på vikle, men efter besøget fra Kirsten er jeg optimistisk."

Cindy.
(2. oktober 2020)


Kirsten er en fantastisk behandler. Hun er empatisk, rolig og nærværende. Min oplevelse hos hende var tryg og tillidsfuld.
Jeg har både modtaget 1-1 vejledning i vikle samt modtaget psykomotoriske behandlinger, og alle gange har jeg følt mig godt tilpas og mærket hendes høje faglighed. Hun har klædt mig godt på, til at komme videre.
Kirsten har min varmeste anbefaling.

Anonym.
(25. april 2022)


"At gå til fødselsforberedelse hos Kirsten har hjulpet mig som gravid, med en smule angst for at føde, til at føle mig klar og i stedet spændt på fødslen. 
Jeg har fået øvelser med mig til brug under tredje trimester for at forbygge gener, brugbare redskaber til underfødslen samt informativ snak om amning. Kirsten har en tillidsvækkende personlighed og hun sørger fr, at få fortalt alting, så man har forstået det og ikke sidder tilbage med spørgsmål. Min kæreste var med til to ud af fire gange. Han følte sig inddraget og fik rigtig meget ud af, at være med. Vi ser frem til fødslen som et team, der har kufferten fuld af brugbar viden. 
Vi vil til en hver tid anbefale at gå til fødselsforberedelse hos Rhea Care." 

Dennis og Randi.                          
(22. november 2021)

"Fødselsforberedelse hos Kirsten var en dejlig, rolig og meget tryg oplevelse. Allerede fra jeg trådte ind af døren følte jeg mig tryg ved at snakke om alle tanker omkring fødsel og tiden derefter. Vi kom hele forløbet godt igennem både ved at snakke om det, min tanker omkring det og gode øvelser til de forskellige faser. Til sidst en dejlig afspænding, hvor det hele samles. En god gennemgang, hvor man kommer rundt om det hele og får rigtig meget med hjem man kan arbejde videre med. En klar anbefaling herfra."

Cathrine.                         
(16. juni 2021)


"Jeg har haft fornøjelsen af Kirsten som ammevejleder, ifm. problematikker omkring min amning. Kirsten er super behagelig og kompetent, og hun forklarer så fint fagligheden bag problematikker og teknikker, så alle kan være med og forstå.
Jeg følte mig tryg i hendes selskab og vejledning - både på mine og min datters vegne.
For mig er det vigtigt, at vejleder er hjertevarm og positiv, når det handler om noget så tæt på, som amning - og det er Kirsten uden tvivl.
Jeg vil til enhver tid anbefale Rhea Care."

Maria. 
(5. juni 2021) 

"Da Familiehuset startede op i 2018 tilbød Kirsten motorik for spædbørn, med stor succes. Nu har hun startet RHEA CARE, hvor hun tilbyder diverse behandlinger, altsammen under emnet 'graviditet og fødsel'. At være gravid og skulle føde et barn er en meget krævede præstation både fysisk og psykisk, og mange kan have gener med sig i lang tid efter fødslen. Kom godt fra start og skab et stærkt fundament for videre udvikling med psykomotorisk behandling [...]"

Familiehuset, Randers         
(26. november 2020)