HVEM ER JEG?

Mit navn er Kirsten Boelsmand.

Jeg er certificeret Ammevejleder samt professionsbachelor i Psykomotorik, og har dygtiggjort mig indenfor de forandringer og udfordringer, som du kan møde i forbindelse med en graviditet - før, under og efter. Dertil kan jeg tilskrive mere end 7 års erfaring i undervisning og formidling.

Min tilgang til mennesket er holistisk, som for mig betyder, at din krop og dit sind betragtes som en helhed - en enhed der ikke kan adskilles.
Jeg arbejder altid gennem kroppen, med kernekompetence i kropsbevidsthedsarbejde. En god kropsbevidsthed medfører en større forståelse for egne handlemønstre og ressourcer, hvor der skabes grobund for selvudvikling. Dette opnås ved at stimulerer nervesystemet gennem kropsøvelser og/eller gennem terapeutisk behandling, hvor fornemmelse for egen krop vækkes, og via refleksion, dialog og samtale bevidstgøres.


Min vigtigste opgave er at give dig ejerskab over din forældrerolle, give dig tillid til at stole på egene fornemmelser og sansninger. Jeg vil være en katalysator, en guide, som vil støtte og hjælpe dig med at finde den vej som er rigtigst for dig, i dit moderskab.

Jeg møder dig altid i øjenhøjde med empati og nærvær, og det er vigtigt for mig, at skabe et rum med en anerkendende sfære, med plads til glæde, sorg, vrede og grin.  


DIPLOMER & CERTIFIKATER


 

SPARRINGS- & SAMARBEJDSPARTNER