Privatlivspolitik

Dette website ejes af Kirsten Boelsmand, kontakt.rheacare@gmail.com. CVR 41858389. Når du køber ydelser, lagrer jeg data om dig.

Din data anvendes til følgende formål:
Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data:
Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger:
Jeg lagrer og anvender flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser.

Kilder:
Jeg har fået dine oplysninger:
Direkte af dig via hjemmesiden eller andre steder på internettet.
Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier, gratis events.

Behandlingsgrundlag:
Jeg er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:
Min legitime interesse i at markedsføre min virksomhed.
For at jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
For at jeg kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Opbevaring:
Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:

I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger kan du også sende mig en anmodning herom.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.